10:21 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο ηθοποιός Νικόλας Αγγελής εμφανίζεται οργισμένος για τις καταγγελίες κατά του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη για κακοποίηση ανηλίκων.

Οργισμένη αντίδραση από τον γνωστό ηθοποιό Νικόλα Αγγελή, με αφορμή τις σοκαριστικές καταγγελίες κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη για κακοποίηση ανηλίκων. 

Με αναλυτική ανάρτησή του στο Facebook ,ο κ. Αγγελής γράφει πως ένας «παιδοβιαστής και βασανιστής βρίσκεται εκεί έξω ελεύθερος ενώ εδώ και βδομάδες εμάς έχει στρίψει το έντερό μας με τις καταγγελίες που έρχονται στο φως για αυτή τη μύξα που έχει για πρόσωπο».

Αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε προ ημερών από έναν άνδρα ο οποίος περιέγραψε «πως τον αποπλάνησε στα 15 του ο σκηνοθέτης/ηθοποιός/δάσκαλος σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια», όπως γράφει ο ηθοποιός, που καταγγέλλει πως «ένα ολόκληρο σύστημα τον κάλυπτε και τον καλύπτει». 

«Σιχαίνομαι πραγματικά και έχω τρομερή οργή» λέει και συνεχίζει: «Οργή για το κράτος συνένοχο/συνεργό, οργή για τους φίλους αυτού του μούλου που τολμάνε να βγαίνουν στα σόσιαλ και να παίρνουν ίσες αποστάσεις μεταξύ θυμάτων και θυτών, οργή για τον ίδιο που έχει το θράσος να απειλεί με μηνύσεις και να κάνει απειλητικά τηλεφωνήματα στα θύματα. Και ξέρετε κάτι; Το κράτος και η σημερινή κυβέρνηση έχει δώσει χώρο και υποστηρίζει αυτό του το θράσος. Όταν εδώ και βδομάδες έχουν έρθει στο φως φρικιαστικές καταγγελίες που τον φωτογραφίζουν και το κράτος δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ είναι σαν να λέει στα θύματα δεν έχετε φωνή και δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτα».

Tags:
κακοποίηση, Νικόλας Αγγελής, καταγγελία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK