11:31 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Ωρωπός, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Ωρωπού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής μετά από εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της προσπάθειας διαχείρισης των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που προκάλεσε η «Μήδεια».

Ο δήμος θα παραμείνει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έως και τη 13η Μαρτίου 2021. 

Χωρίς ρεύμα χιλιάδες νοικοκυριά

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η περιοχή του Διονύσου, όπου νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα για πέμπτη ημέρα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ, η ηλεκτροδότηση δεν έχει αποκατασταθεί σε Εκάλη, Διόνυσο, Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο. Το σύνολο των νοικοκυριών που είναι χωρίς ρεύμα είναι 3.500. 

Με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων από σήμερα και έως τις 28 Φεβρουαρίου επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων στον βόρειο και ανατολικό τομέα της Περιφέρειας Αττικής που πωλούν μη ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης καθώς και λιανικό εμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων, τζαμιών και άλλων αντίστοιχων ειδών.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK