12:26 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (247)
0 11
Βρείτε μας

Μια μαρτυρία «κλειδί» από γυναίκα φαίνεται να δίνει νέα ώθηση στο να ξετυλιχτεί το περίπλοκο κουβάρι των αποκαλύψεων για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου.

Ακόμη μία εξέλιξη έρχεται στο προσκήνιο όσον αφορά τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης, αυτή τη φορά με την κατάθεση μιας γυναίκας που φέρεται να κατέχει τον ρόλο του μάρτυρα-κλειδί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν υπήρξε θύμα του συγκεκριμένου ανθρώπου που σχετίζεται με το θέατρο, αλλά εκτιμάται πως έχει αρκετά σημαντικές πληροφορίες στην κατοχή της.

Αφού κατέθεσε στο γραφείο του εισαγγελέα, έφυγε κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ τη συνόδευε η δικηγόρος του άνδρα που είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη ηθοποιού.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνουν άμεσα κάποιες δηλώσεις εκ μέρους της δικαιοσύνης καθώς έχει γίνει μήνυση για βιασμό 14χρονου μαθητή το 2010.

Η μήνυση κατά του σκηνοθέτη

Ο γνωστός ηθοποιός καταγγέλλεται πως προσέγγισε τον ανήλικο στην πλατεία του Μεταξουργείου υποσχόμενος πως θα τον βοηθήσει, με τις γνωριμίες του, να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο. 

Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός τον πήγαινε σε συναυλίες και εντέλει τον βίασε στο σπίτι του.

Παράλληλα, κάνει λόγο για παρουσία κι άλλων παιδιών στο σπίτι του άνδρα που καταγγέλλει.

Ο συνήγορος του μηνυτή χαρακτήρισε τον καταγγελλόμενο ιδιαίτερα επικίνδυνο, σημειώνοντας πως μπορεί να συνεχίζει τη δράση του μέχρι και σήμερα.

Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (247)
Tags:
σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική κακοποίηση, γυναίκα, μαρτυρίες, εισαγγελέας, ηθοποιός, σκηνοθέτης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK