01:36 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (294)
0 42
Βρείτε μας

«Θα έλεγα ότι σας τη χαρίζουμε, αν δεν είχατε βαρύ παρελθόν» σημειώνει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός στον απόηχο των σημερινών εξελίξεων.

Με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αντώνης Καφετζόπουλος απευθύνεται στην υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για την υπόθεση Λιγνάδη, με την ίδια να δηλώνει πως εξαπατήθηκε.

Αρχικά, ο ηθοποιός διευκρινίζει τη διαφορά μεταξύ της «εξαπάτησης» και της «απάτης» ενώ συμπορεύεται με τους υπόλοιπους συναδέλφους του ηθοποιούς που ζητούν την παραίτηση της υπουργού της Νέας Δημοκρατίας.

«Σε άλλες χώρες οι έχοντες θέσεις ευθύνης παραιτούνται για πολύ μικρότερες αιτίες» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αναφέρεται και στον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου λέγοντας πως: «Θα σας τη χαρίζαμε αν δεν είχατε επιχειρήσει να πετάξετε στις κερκίδες την καυτή πατάτα Λιγνάδη που έτυχε στη βάρδιά σας, με δικαιολογίες που δεν έπειθαν ούτε τους αφελέστερους καλοπροαίρετους».

Αντιλαμβάνεται, δε, την προσπάθεια της Λίνας Μενδώνη να σώσει τη δουλειά της, συμπληρώνοντας ότι δεν θεωρεί ότι η απομάκρυνσή της θα προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

«Πλην όμως το "όφις με ηπάτησε" έχει απορριφθεί προ πολλού ως αιτία απαλλαγής. Με όλα τα παραπάνω έχετε αναδειχτεί σε πολλαπλά βλαβερή παράμετρο για το σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό. Έτσι δεν μπορώ παρά να συνταχθώ αυτούς που ζητούν να αποχωρήσετε» καταλήγει ο ηθοποιός.

Προς κύριαν Μενδώνην Να σας πω δυο κουβέντες για το θέμα της εξαπάτησης. Είμαι ειδικός. Όλοι οι καλλιτέχνες είμαστε...

Δημοσιεύτηκε από Andoni Kafetzopoulos στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021
Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (294)
Tags:
Αντώνης Καφετζόπουλος, ηθοποιός, σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική κακοποίηση, σεξισμός, καταγγελία, υπόθεση βιασμού, βιασμός, Δημήτρης Λιγνάδης, Λίνα Μενδώνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK