10:33 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (262)
0 0 0
Βρείτε μας

Ανακοίνωση για τη σύλληψη του ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου το υπουργείο Δικαιοσύνης, ξεκαθαρίζοντας πως οι αρχές θα κάνουν ό,τι χρειάζεται.

«H Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο» είναι το μήνυμα του υπουργείο Δικαιοσύνης μετά την σύλληψη του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη. 

«Είμαστε βέβαιοι ότι οι δικαστικές αρχές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να έρθουν όλα στο φως σε αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη» αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Στη συνέχεια κάνει λόγο για κράτος Δικαίου διασαφηνίζοντας πως η κυβέρνηση θα συνδράμει, με όποιο τρόπο της ζητηθεί, θέτοντας στη διάθεση των δικαστικών αρχών τις υπηρεσίες της.

«Υποθέσεις τέτοιου είδους δεν έχουν κομματικό χρώμα. Είναι καθήκον όλων των πολιτικών δυνάμεων να συνεργαστούν, ώστε να αντιμετωπιστούν νοσηρά φαινόμενα, όπως αυτά που καταγγέλλονται. Είναι ευθύνη και καθήκον μας απέναντι στα θύματα. Η σιωπή που επικρατούσε για τόσα χρόνια έσπασε. Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης» καταλήγει.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Δημήτρη Λιγνάδη, το απόγευμα του Σαββάτου, αφού ο ίδιος πήγε αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ και συνελήφθη όταν ο δικηγόρος του ενημερώθηκε για την έκδοση εντάλματος σε βάρος του.

Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (262)
Tags:
σεξουαλική κακοποίηση, ένταλμα σύλληψης, σύλληψη, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Δημήτρης Λιγνάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK