Τη διαθεσιμότητά του προς τη δικαιοσύνη εάν τον καλέσει, είχε κάνει γνωστή πριν τη σύλληψή του ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης στο Mega.
«Επειδή, όπως κι εσείς ακούω διάφορα έχω να σας πως ότι όποιος με καλέσει θεσμικός είμαι εδώ για να παρουσιαστώ» .
Παράλληλα, δήλωνε πως μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε κάποια κλήση από τη Δικαιοσύνη να παρουσιαστεί ενώπιον της.
Κληθείς να απαντήσει στις φήμες που τον θέλουν να έχει διαφύγει μέχρι και στο εξωτερικό, ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν βρίσκεται στο σπίτι του αλλά παρ΄όλα αυτά είναι στην Αθήνα.
Οι αστυνομικές αρχές μετά και την έκδοση εντάλματος σύλληψης προχώρησαν στη σύλληψη του ηθοποιού το απόγευμα του Σαββάτου.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)