06:50 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Δηκτικά ήταν τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Παρτσαλάκης, το Σάββατο (20/02), εναντίον του καταγγελλόμενου ηθοποιού-σκηνοθέτη, αποκαλύπτοντας πως «ήξερε τα πάντα, αλλά δεν είχε στοιχεία και αποδείξεις».

Θέση για τις καταγγελίες εναντίον γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη πήρε ο -επίσης- ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης, τονίζοντας το Σάββατο (20/02) πως ήξερε τα πάντα, αλλά δεν είχε στοιχεία και αποδείξεις για αυτό και δεν μπορούσε να τον κατηγορήσει ευθέως. 

Χαρακτηριστικά, ο Παρτσαλάκης δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA:

«Αυτά που άκουγα και που ήξερα ότι συμβαίνουν και γίνονται από κάποιους ανθρώπους, δεν είχα στοιχεία να βγω, γιατί αν είχα στοιχεία, θα έβγαινα και επειδή δεν είχα στοιχεία, θα μπορούσα να κατηγορηθώ αυτομάτως και να βρεθώ για ένα κτήνος μπερδεμένος σε μια ιστορία, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι όταν έχεις αποδείξεις πρέπει να τις καταθέτεις. Όταν δεν έχεις, πρέπει να σιωπάς γιατί μπορεί να βρεθείς μπερδεμένος για ένα κάθαρμα στη ζωή σου και είναι αμαρτία».

«Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στα παιδιά μου, θα του έκοβα το λαρύγγι»

Ο Παρτσαλάκης σημείωσε, επίσης, πως έχει δύο παιδιά και αν κάτι τέτοιο συνέβαινε σ' εκείνα, τότε «θα του έκοβε το λαρύγγι», ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός τόνισε:

«Από τη στιγμή που απέκτησα δυο παιδιά, έκανα μία σκέψη ότι αν ακολουθήσουν τη δουλειά μου, θα πρέπει να τα προσέχω πολύ αυτά τα παιδιά, γιατί ήξερα ποιοι είναι οι επικίνδυνοι άνθρωποι και που ήξερα ότι αν -ου μη γένοιτο- συνέβαινε κάτι στα παιδιά μου, πολύ απλά την επόμενη στιγμή αυτό το κάθαρμα δεν θα είχε λαρύγγι, γιατί είμαι της άποψης ότι δεν παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας, αλλά στην περίπτωση του παιδιού μου, εγώ τον νόμο τον παίρνω στα χέρια μου. Αάνθρωποι που έχουν εξουσία και είναι καθάρματα, θα τη χρησιμοποιήσουν με λάθος τρόπο και θα καταστρέψουν ψυχές ανθρώπων».

Για τη Μενδώνη, ο Παρτσαλάκης είπε:

«Εάν σε έναν άθλιο άνθρωπο δώσεις ένα υπουργείο, πολύ απλά θα καταστρέψει έναν τομέα και αυτό είναι σαφές άρα δεν πρέπει να έχουν εξουσία οι άνθρωποι φθαρμένοι. Θα μου πείτε "ποιοι είναι;". Γιατί η υπουργός Πολιτισμού έπεσε απ' τα σύννεφα, δεν γνώριζε, δεν ήξερε. Αυτό είναι μια μεγάλη ντροπή! Εάν δεν ήξερε, είναι ανίκανη. Εάν ήξερε και δεν το έκανε, είναι ανήθικη και θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί».

«Γνώριζα τον αξιόλογο πατέρα του»

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Παρτσαλάκης δήλωσε πως γνωρίζει τον πατέρα του καταγγελλόμενου «μέτριου» ηθοποιού, όπως τον χαρακτήρισε, και εξέφρασε τη λύπη του.

Αναλυτικά, ο Παρτσαλάκης υπογράμμισε:

«Λυπάμαι πολύ, αλλά ο συγκεκριμένος συνάδελφος είναι και πολύ μέτριος ηθοποιός δυστυχώς, και λυπάμαι βαθύτατα γιατί γνώριζα τον αξιόλογο πατέρα του, γιατί ήμουν 15 χρόνια στο Εθνικό. Εκείνο που με λυπεί θανάσιμα είναι ότι άνθρωποι φθαρμένοι, σάπιοι και ξεφτιλισμένοι λένε ότι υπηρετούν την τέχνη και κάνουν πολιτισμό».
Tags:
Γιώργος Παρτσαλάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK