23:26 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (241)
0 10
Βρείτε μας

Ο Βασίλης, ένα από τα άτομα που κατήγγειλαν τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook την Κυριακή.

Δικαιοσύνη για ακόμη μια φορά ζητά ο Βασίλης, ο άνθρωπος που κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση.

Με ανάρτησή του ζητά να μην χρησιμοποιείται το όνομά του για πολιτικές σκοπιμότητες, εκτός αν είναι να αλλάξει ο νόμος.

«Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν πιστευω σε θεωρίες συνομωσίας. Πιστεύω στην κατάλληλη στιγμή. Δεν πιστεύω στη συγκάλυψη πάνω σε τέτοιου είδους θέματα. Δεν το διαννοούμαι. Ξέρω τον αδίστακτο και τον χειριστικό όμως. Αυτόν που θα έκανε τα πάντα να σε ξεγελάσει. Αυτόν που δεν πίστευε ότι θα κατηγορηθεί λόγω του κοινωνικού στάτους των θυμάτων. Το βίωσα. Το βιώσαμε, γιατί είμαστε δυστυχώς πολλοί. Μην το ξεχνάς. Τον αδίστακτο.
Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Δε γνώριζα ούτε πρόσωπα, ούτε ονόματα μέχρι πρότινος. Μην χρησιμοποιείτε το όνομα μου για πολιτικές σκοπιμότητες. Παρά μόνο αν χρειάζεται για να αλλάξετε το νόμο. Έτσι θα μας δικαιώσετε και θα σας συγχωρέσουμε. Σκεφτείτε μόνο τα παιδιά» γράφει.

Μάλιστα την ανάρτησή του συνόδευσε και με ένα τραγούδι της Μόνικα.

Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος Βασίλης, ο οποίος ζει πλέον μόνιμα στο Βερολίνο και δεν έχει σχέση με τα εγχώρια θεατρικά δρώμενα, κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον γνωστό θεατράνθρωπο όταν ήταν ακόμα ανήλικος.

Χθες, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη καθώς κατηγορείται για κατά συρροή βιασμούς και την Δευτέρα θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια.

Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (241)
Tags:
σύλληψη, ηθοποιός, σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική κακοποίηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK