12:06 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (265)
0 10
Βρείτε μας

Ακόμα ένα άτομο προχώρησε σε καταγγελία, μετά τα όσα καταλόγισε σε βάρος γνωστού ηθοποιού ο Νίκος Σ., αυτή τη φορά κατά άλλου ηθοποιού.

Μετά την εξομολόγηση του Νίκου Σ. που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τον σκηνοθέτη-ηθοποιό παρουσία και ενός δεύτερου ατόμου, ένα ακόμα άτομα, σύμφωνα με το MEGA, κατήγγειλε βιασμό από το άτομο που στην καταγγελία του Νίκου Σ. παρουσιάζεται ως θύμα. 

Ο 38χρονος σήμερα που έκανε την καταγγελία, αναγνώρισε στο άτομο αυτό τον άνθρωπο που τον κακοποίησε σεξουαλικά σε ηλικία 22 ετών και είναι γνωστός ηθοποιός.

Ως εκ τούτου, ο Εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στην Ασφάλεια να κάνει την προανάκριση, η οποία κρίθηκε κατ’ επείγουσα κι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βρεθεί στα χέρια του Εισαγγελέα για να προχωρήσει αυτήν την υπόθεση.

«Πήγαινα σπίτι του και υπήρχε πάντα εκεί ένα παιδί»

Μια εξαιρετικά σοκαριστική καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από τον ηθοποιό σκηνοθέτη ήρθε την Παρασκευή στο φως της δημοσιότητας από τον Βασίλη ο οποίος μίλησε στον Alpha επιλέγοντας να μην αποκαλύψει το επώνυμό του. 

Όπως περιέγραψε ο Βασίλης, η αγάπη του για το θέατρο από πολύ μικρή ηλικία, τον οδήγησε να δημιουργήσει μια θεατρική ομάδα και γνώρισε τον άνθρωπο, τότε 31 ετών, που έμελλε να τον κακοποιήσει στα καμαρίνια ενός θεάτρου μετά από μια παράσταση, όταν ήταν 15 ετών.

«Συναντηθήκαμε και στη συνέχεια βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο και ενώ καθόμασταν δίπλα-δίπλα στον καναπέ ξαφνικά με φίλησε. Εκεί πέρα έτρεμα. Είχα σοκαριστεί. Αιφνιδιάστηκα. Με αγκάλιασε να με ηρεμήσει. Εγώ ήμουν σοκαρισμένος. Είχα παγώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ» αναφέρει ο 40χρονος σήμερα Βασίλης.

Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε πως την τρίτη φορά που συναντήθηκαν θυμάται να δέχτηκε «σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον». 

Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (265)
Tags:
σεξουαλική κακοποίηση, Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ηθοποιοί, ηθοποιός, καταγγελίες, καταγγελία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK