11:36 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (282)
0 32
Βρείτε μας

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου και η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε, την Κυριακή (21/02), πως «της ζητήθηκε να κάνει τρίο με σκηνοθέτη».

Σοκαριστική ήταν η καταγγελία της ηθοποιού Δήμητρας Παπαδήμα, η οποία αποκάλυψε την Κυριακή (21/02) πως έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και, μάλιστα, της πρότειναν να «κάνει τρίο με σκηνοθέτη». 

Χαρακτηριστικά, η Παπαδήμα δήλωσε στο STAR:

«Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό. Ένα ανθρωπάκι και αυτός, είχε βρει ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό μου και, παρακαλώ, αν ο εισαγγελέας το ακούσει, να με καλέσει να καταθέσω. Αυτός ήθελε εμένα και της είπε "αν την καταφέρεις, θα σε κρατήσω στη δουλειά". Για να την ξυπνήσω, της είπα "είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος να κρατά στο χέρι του τη δουλειά σου;"».

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε:

«Πόσο αναστατώθηκα εγώ, όταν γυρνώντας από γύρισμα και πηγαίνοντας σε παράσταση του παιδιού μου στο σχολείο κρατώντας το τηλέφωνο, να έχω τον Γιάννη από δίπλα να αναρωτιέται τι μου λέει. Εγώ τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή; Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά, είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση "μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα"». 
Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (282)
Tags:
σεξουαλική παρενόχληση, Δήμητρα Παπαδήμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK