00:52 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Τι καταγγέλλει συγγενής θύματος, ο οποίος φιλοξενούνταν στο γηροκομείο στο Περιστέρι και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αφού έχασε τη ζωή του.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι Αρχές στο Περιστέρι μετά τον συναγερμό που σήμανε από τον εντοπισμό 32 κρουσμάτων σε γηροκομείο.

Μέχρι στιγμής, 18 φιλοξενούμενοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο αναφοράς, ωστόσο, σύμφωνα με το MEGA, δεν έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς των τροφίμων.

Συγγενής μάλιστα, ο οποίος «έχασε» τον αδερφό του, ο οποίος φιλοξενούνταν στο γηροκομείο, κατήγγειλε ότι δεν γνώριζε για τον θάνατό του.

«Στις 13 Φεβρουαρίου με πήρε η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου και μου είπε ότι ο αδερφός μου δεν είναι καλά και θα τον στείλει στο νοσοκομείο "Αττικό". Μου είπε να μην πάω γιατί λόγω κορονοϊού απαγορεύεται το επισκεπτήριο. Επειδή είμαι νοσηλευτής, με έζωσαν τα φίδια. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, έμαθα ότι ο αδερφός μου έφθασε νεκρός εκεί με ανακοπή. Του έκαναν τεστ rapid που βγήκε θετικό, ενώ θα του έκαναν και μοριακό τεστ» ανέφερε ο Παναγιώτης Γαλάτης.

Στη συνέχεια, αφού σημείωσε ότι την Πέμπτη έγινε νεκροψία και την Παρασκευή τον κήδεψε εντελώς μόνος του, υποστήριξε ότι λέει ψέματα στη μητέρα του ότι ο αδερφός του ζει.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, όπως και η μητέρα του, η οποία φιλοξενείται επίσης στο γηροκομείο, καθώς είναι αλλεργική και φοβόταν.

Όπως ανέφερε, δε, χαρακτηριστικά, έχει δύο μέρες να μάθει νέα για την υγεία της μητέρας του.

«Ήρθα το πρωί για να μάθω αν η μητέρα μου είναι στα άτομα που έμειναν στη δομή ή έφυγαν» ανέφερε.

Καταλήγοντας, ο κ. Γαλάτης έκανε λόγο για απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, υποστηρίζοντας επίσης ότι πολλοί υπάλληλοί του δουλεύουν παράνομα.

Γηροκομείο στο Περιστέρι δεν ενημέρωσε αδερφό τροφίμου για τον θανάτό του
© Φωτογραφία : MEGA
Γηροκομείο στο Περιστέρι δεν ενημέρωσε αδερφό τροφίμου για τον θανάτό του
Tags:
νοσοκομείο, COVID-19, κορονοϊός, γηροκομείο, Περιστέρι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK