09:46 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (278)
0 10
Βρείτε μας

Στα χέρια των δικαστικών Αρχών ο φάκελος με τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Καταθέτει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στον εισαγγελέα έχει μεταφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας τον φάκελο με τις καταγγελίες που έχουν γίνει κατά ατόμων του καλλιτεχνικού στερεώματος. Στον φάκελο περιλαμβάνονται τα όνομα θυμάτων και θυτών. 

Ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος αναμένεται να ανοίξει την έρευνα για τα σοβαρά περαστικά σεξουαλικής κακοποίησης με δράστες ανθρώπους του θεάτρου.

Στον εισαγγελέα ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μετέβη το πρωί στην Εισαγγελία με σκοπό να καταθέσει για την υπόθεση για του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για όσες υποθέσεις που καταγράφηκαν στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα στοιχεία του φακέλου που θα δώσει ο Σπύρος Μπιμπίλας θα δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν οι εισαγγελικές Αρχές στις επόμενες ενέργειές τους.

Θα ξεκινήσουν, στην ουσία, παράλληλες έρευνες και οι διαδικασίες για τα εγκλήματα που δεν έχουν παραγραφεί θα κινηθούν ταχύτητα.

Αν από τον φάκελο του ΣΕΗ προκύψουν νεότερα στοιχεία για τον κ. Λιγνάδη, αφού αυτά αξιολογηθούν ποινικά, θα διαβιβαστούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (278)
Tags:
MeToo, καταγγελίες, εισαγγελέας, θέατρο, Σπύρος Μπιμπίλας, Δημήτρης Λιγνάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK