18:50 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 00
Βρείτε μας

Ο Δημήτρης Λινγάδης κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, σε ξεχωριστό κελί, προετοιμάζοντας την απολογία του στον ανακριτή.

Ανάμεσα στις σελίδες του «Μάγου» του Τζων Φώουλς, και σε αυτές της δικογραφίας που σχημάτισε σε βάρος του ο εισαγγελέας, περνά τις ώρες του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Παράλληλα συνεργάζεται συνεχώς με τον δικηγόρο του προετοιμάζοντας την απολογία του στον ανακριτή, η οποία αναμένεται για το πρωί της Τετάρτης.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί των κρατητηρίων που βρίσκονται στον 7ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου της λεωφόρου Αλεξάνδρας, έβαλαν τον Δημήτρη Λιγνάδη μόνο του, σε ξεχωριστό κελί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, είναι απόλυτα συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς και τηρεί όλους τους κανονισμούς. Εκτός από το βιβλίο που του πήγε ο δικηγόρος του, δεν έχει ζητήσει τίποτε πέραν των όσων προβλέπονται. Δηλαδή τρώει από το φαγητό της λέσχης της ΓΑΔΑ όπως όλοι οι κρατούμενοι και πίνει καφέ από το αστυνομικό κυλικείο του 7ου ορόφου.

Το κινητό του τηλέφωνο του αφαιρέθηκε, όπως γίνεται με όλους τους κρατουμένους, όμως προμηθεύτηκε τηλεκάρτα προκειμένου να επικοινωνεί με τον δικηγόρο του ή κάποια μέλη της οικογένειάς του, από το κοινόχρηστο τηλέφωνο των κρατητηρίων.

Tags:
βιβλίο, κινητά τηλέφωνα, τηλέφωνο, ΓΑΔΑ, Δημήτρης Λιγνάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK