23:01 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (187)
0 0 0
Βρείτε μας

Τη δική της απάντηση για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της, δίνει η Ελένη Κούρκουλα.

Η πρώην υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ελένη Κούρκουλα διαψεύδει δημοσιεύματα που τις προηγούμενες ημέρες την ενέπλεκαν με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ο κ. Λιγνάδης δεν διέμενε στο σπίτι της πριν τη σύλληψή του, καθώς, όπως αποκάλυψε, η ίδια αναρρώνει από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν επιτρέπεται να έρχεται σε επαφή με κανέναν λόγω κορονοϊού.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στην εκπομπή της πως αυτό που θέλει να πει και να ξεκαθαρίσει η κα Κούρκουλα είναι ότι δεν ήταν το δικό της σπίτι εκείνο στο οποίο έμεινε τις τελευταίες ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου ο κύριος Λιγνάδης.

«Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έχουν κάνει παρέα, ότι είναι φίλοι. Μου είπε ότι “δεν είχα καμία εικόνα γι’ αυτή την παραβατική συμπεριφορά, είχα μια εικόνα για τη σεξουαλική του προτίμηση, αλλά σίγουρα δεν είχα καμία εικόνα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε”. Τα καταδικάζει αυτά που ακούει, της προκαλούν αποστροφή και πραγματικά ήθελε και η ίδια να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν στο σπίτι της» κατέληξε η κα Τσιμτσιλή.
Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (187)
Tags:
Ελένη Κούρκουλα, Δημήτρης Λιγνάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK