15:15 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρου Μπιμπίλα στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι η κατάθεση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρου Μπιμπίλα στον εισαγγελέα ο οποίος έχει αναλάβει την έρευνα για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

Ο κ. Μπιμπίλας έφτασε στην εισαγγελία Πρωτοδικών περί τις 10:30 το πρωί και είχε μαζί του τον φάκελο με όλα τα στοιχεία από τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο.

Παρέδωσε τα ονόματα θυμάτων και θυτών, ενώ κατέθεσε και ο ίδιος όλα όσα γνωρίζει, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Κατά την έξοδό του ο κ. Μπιμπίλας προχώρησε σε μία λακωνική δήλωση, αναφέροντας πως πλέον ο δρόμος, πλέον, είναι της Δικαιοσύνης. 

«Άρχισε η διαδικασία. Τον ρόλο έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη, μην περιμένετε λεπτομέρειες. Ο δρόμος ανήκει στη Δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά. 

Μετά την κατάθεση του κ. Μπιμπίλα και τα στοιχεία που φαίνεται ότι παρέδωσε, θα αρχίσουν παράλληλες έρευνες για τυχόν καταγγελίες για αδικήματα που δεν έχουν παραγραφεί. 

Σημειώνεται πως μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, στο μικροσκόπιο των δικαστικών Αρχών φέρεται να έχει μπει ακόμη ένας ηθοποιός για το αδίκημα του βιασμού.

Η κρατική τηλεόραση έκανε λόγο για έναν άνδρα ο οποίος φοίτησε δίπλα στον Δημήτρη Λιγνάδη και οι Αρχές αναμένεται να κινηθούν ταχύτατα καθώς το αδίκημα παραγράφεται τον Μάιο.

Tags:
Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, εισαγγελέας, καταγγελία, Σπύρος Μπιμπίλας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK