17:07 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει κληθεί να παρουσιαστεί σήμερα στο Πειθαρχικό Σώμα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για να παραλάβει φάκελο με τις καταγγελίες σε βάρος του.

Στις 15:30 συνέρχεται εκ νέου σήμερα το Πειθαρχικό Σώμα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, για την ολοκλήρωση της εξέτασης των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση και bullying που έχουν κατατεθεί, οπότε έχει κληθεί να παρουσιαστεί και ο Παύλος Χαϊκάλης για να παραλάβει τον φάκελο με τις καταγγελίες εναντίον του, προκειμένου να προετοιμαστεί με το δικηγόρο του για την απολογία του.

«Δεν είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί ωστόσο ο ίδιος στο Σωματείο» εξηγεί τo αντεπιστέλλον μέλος του ΔΣ του ΣΕΗ στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, Γιάννης Παναγόπουλος.

«Μπορεί να έρθει απλά ο δικηγόρος του να παραλάβει τους φακέλους των καταγγελιών. Όπως έγινε με προηγούμενες περιπτώσεις. Δεν γίνεται εξάλλου εδώ κάποια ανάκριση» προσθέτει.

Σήμερα θα συνεχιστεί το «γκρουπάρισμα» σε φακέλους των καταγγελιών που αφορούν ένα πρόσωπο, ώστε εν συνεχεία να καλείται έκαστο από αυτά για να τους παραλάβει.

Οι καταγγελίες στο ΣΕΗ έχουν λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις παρόλα αυτά, ξεπερνώντας  τα όρια της συντεχνίας, καθώς σήμερα κατατέθηκαν στον εισαγγελέα από τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα.

Tags:
ΣΕΗ, σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, Σπύρος Μπιμπίλας, Παύλος Χαϊκάλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK