17:05 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (293)
0 20
Βρείτε μας

Ο 62χρονος εκπαιδευτικός ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, συνδεόταν με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή.

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 62χρονος φιλόλογος ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο μαθητή του, ο οποίος είναι σήμερα 15 ετών. 

Ο 62χρόνος συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του και αφού είχε προηγηθεί η καταγγελία των γονιών του παιδιού το οποίο τους ανέφερε την κακοποίηση. 

Ο καθηγητής συνδεόταν με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή και για τον λόγο αυτό, ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή. Μάλιστα ο 15χρονος μαθητής με ειδικές ανάγκες φέρεται να έχει καταθέσει στις αρχές πως ο 62χρονος τον είχε κακοποίησε ενώ βρίσκονταν σπίτι του, παρουσία και άλλων τεσσάρων ατόμων.

Το παιδί δεν έχει καταφέρει να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά τους, καθώς άκουγε μόνο τα μικρά τους ονόματα.

Μάλιστα, το παιδί φαίνεται ότι ήταν θύμα του καθηγητή από τα 8 του χρόνια.

Για την υπόθεση του καθηγητή έχουν ήδη εκκινήσει από το υπουργείο Παιδείας οι διαδικασίες για να τεθεί σε αργία, με εντολή της υπουργού Νίκης Κεραμέως, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (293)
Tags:
μαθητής, φυλακή, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, καθηγητής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK