01:15 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Την επιστροφή του απεργού πείνας στις φυλακές Κορυδαλλού για να συνεχίσει να εκτίει την ποινή του ζητά από τον πρωθυπουργό ο Κώστας Γαβράς.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς με δήλωσή του ζητά από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη τη μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στη φυλακή που εξέτιε την ποινή του, δηλαδή στον Κορυδαλλό.

Mε δήλωσή του που δημοσιεύεται στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κ. Γαβράς απευθύνει έκκληση στον Έλληνα πρωθυπουργό να υλοποιήσει το αίτημα του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Απευθύνω έκκληση στον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με βάση τις αρχές του ανθρωπισμού, να τηρήσει την υποχρέωσή του στο πλαίσιο του κράτους δικαίου και των νόμων και να διατάξει την επιστροφή του καταδικασμένου κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα στη φυλακή όπου εξέτιε την ποινή του, δηλαδή στις Φυλακές Κορυδαλλού» σημειώνει ο σκηνοθέτης στη δήλωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος Δημήτρης Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου με την κατάσταση της υγείας του να βρίσκεται σε οριακό σημείο, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Tags:
απεργία πείνας, Δημήτρης Κουφοντίνας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Γαβράς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK