22:24 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2834)
0 10
Βρείτε μας

Σύμφωνα με την TUI, η Ελλάδα και η Ισπανία δείχνουν να είναι οι αγαπημένοι προορισμοί των Ευρωπαίων για διακοπές το επόμενο καλοκαίρι.

Η Κρήτη και τα Κανάρια Νησιά είναι οι πιο αγαπημένοι προορισμοί των Ευρωπαίων για το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με το TUI, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό όμιλο στον κόσμο.

Το νησί της Κρήτης βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις των πελατών της TUI στην Ευρώπη, καθώς το ισπανικό νησί Γκραν Κανάρια, η Ρόδος, η Τενερίφη και η Αντάλια να ακολουθούν στη σειρά.

Επίσης, από τον «Άτλαντα διακοπών-Καλοκαίρι 2021», πληροφορούμαστε ότι η Κρήτη είναι κορυφαίος προορισμός για τους Γερμανούς, ενώ βρίσκεται πλέον δυο θέσεις πιο ψηλά από την περασμένη χρονιά, ξεπερνώντας την επί σειράν ετών πρώτη Μαγιόρκα. Η Ρόδος και η Κως ανεβαίνουν επίσης δύο θέσεις και καταλαμβάνουν τις θέσεις τρία και τέσσερα.

Όσον αφορά τους Βρετανούς τουρίστες, φέτος προτιμούν το Νταλαμάν στην τουρκική Ριβιέρα και ακολουθούν η Κύπρος, η Αττάλεια, η Τενερίφη και η Ρόδος.

Συνεχίζοντας, οι Φινλανδοί, Δανοί, Νορβηγοί και Σουηδοί, εξακολουθούν να προτιμούν τα ελληνικά νησιά που τα ακολουθούν η Μαγιόρκα, η Αττάλεια και η Κύπρος. Οι Γάλλοι τουρίστες επέλεξαν τη Σικελία ως τον αγαπημένο τους προορισμό και ακολουθούν ελληνικοί και ισπανικοί προορισμοί καθώς επίσης και η χώρα τους. 

Η Ελλάδα ήταν ήδη ο πιο δημοφιλής ταξιδιωτικός προορισμός το καλοκαίρι του 2020, ενώ παραμένει αγαπημένος προορισμός και αυτό το καλοκαίρι, μαζί με την Ισπανία. Σύμφωνα με την TUI, ο μικρός αριθμός κρουσμάτων, τα εκτεταμένα μέτρα υγιεινής και η ποικιλία εναλλακτικών προτάσεων βοήθησαν την Ελλάδα να γίνει νούμερο ένα προορισμός.

Η TUI αναμένει αύξηση των κρατήσεων για τις Βαλεαρίδες Νήσους και την Τουρκία τις ερχόμενες εβδομάδες, γεγονός που προκύπτει από την αναζήτηση των πελατών στις σελίδες κρατήσεων της TUI. Μια άλλη πληροφορία που παίρνουμε από τον ταξιδιωτικό όμιλο είναι ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για ξενοδοχεία υψηλότερης κατηγορίας και superior δωμάτια.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2834)
Tags:
καλοκαίρι, Ελλάδα, διακοπές, TUI, Κρήτη, τουρισμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK