14:56 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1506)
0 02
Βρείτε μας

Για την πορεία του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού στη χώρα μας μίλησε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Συνολικά μέχρι σήμερα στη χώρα μας έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 725.000 εμβολιασμοί όπως ανέφερε γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ενώ για σήμερα διεξήχθησαν ακόμη 30.000 εμβολιασμοί πρώτης και δεύτερης δόσης.

Σε ό,τι αφορά την ηλικιακή ομάδα 60-64 που πρόσφατα μπήκε στην κατηγορία ατόμων που μπορούν να εμβολιαστούν ο κ. Θεμιστοκλέους ισχυρίστηκε ότι έχουν εμβολιαστεί επί του παρόντος 70.000 άτομα ενώ επίσης τόνισε ότι δεν εντοπίζονται προβλήματα στις παραδόσεις των εμβολίων.

«Οι παραδόσεις των εταιρειών συνεχίζονται με βάση τα σχεδιαγράμματα» είπε ο γενικός γραμματέας.

Παράλληλα, έκανε λόγο για την επίδραση του εμβολιασμού στην πορεία της πανδημίας σημειώνοντας ότι το επιδημιολογικό φορτίο έχει μειωθεί σε μεγάλες ηλικίες.

Καταληκτικά, για τους πολίτες που έχασαν το ραντεβού για τον εμβολιασμό τους την προηγούμενη βδομάδα λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια», ο κ. Θεμιστοκλέους είπε ότι ήδη ορισμένοι εμβολιάστηκαν την Κυριακή ενώ μέχρι την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1506)
Tags:
ΕΟΔΥ, κρούσματα, COVID-19, εμβολιασμός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK