11:08 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 40
Βρείτε μας

Ο ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται κρατούμενος στη ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνει μέχρι την απολογία του που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο οποίος μάλιστα όταν αναχώρησε, συνοδευόταν από τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, κ. Νίκο Γεωργουλέα, μετά από επίσκεψη στον υπό κράτηση σκηνοθέτη-ηθοποιό. 

Ο κ. Κούγιας επιβεβαίωσε στο Sputnik ότι επισκέφθηκε τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ανακοινώσεις για τους λόγους της επίσκεψής του στον Δημήτρη Λιγνάδη αναμένονται τις επόμενες ώρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναλάβει να τον εκπροσωπήσει.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στις 12:00. Εναντίον υπάρχουν κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή, ενώ το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κάνει λόγο για μεθοδική και συστηματική προσέγγιση θυμάτων σε ιδιαίτερα ευαίσθητη ηλικία, στα οποία ο κατηγορούμενος καλλιεργούσε κλίμα εμπιστοσύνης εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική ιδιότητά του και σημειώνει ότι προκύπτει άσκηση βίας ή κακοποίηση με τα θύματα σε κατάσταση αναισθησίας ή ανικανότητας και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ.

Tags:
Δημήτρης Λιγνάδης, Αλέξης Κούγιας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK