02:38 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Απειλητικά μηνύματα δέχονται τα παιδιά του Αλέξη Κούγια, μετά την ανάληψη της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη. Η ανάρτηση του γιου του.

Ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, καταγγέλλει πως τόσο ο ίδιος όσο και η αδελφή του δέχονται απειλές μετά την απόφαση του πατέρα τους να αναλάβει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Χρήστος Κούγιας σημειώνει πως «δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου».

Δηλώνει πλήρως αδιάφορος «για την άποψή σας και στηρίζουμε στο έπακρον τον καλύτερο και πιο πετυχημένο δικηγόρο στην Ελλάδα».

«Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον καλύτερο για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί η καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο» τονίζει στην ίδια ανάρτηση και καταλήγει πως κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόν και την αδελφή του «για να βλάψει τους γονείς μας».

Tags:
καταγγελία, Αλέξης Κούγιας, Δημήτρης Λιγνάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK