23:02 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ψυχραιμία συνιστά μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, μετά την ανακοίνωση-καταγγελία του κατά του ΣΕΗ.

Ψυχραιμία συστήνει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, μετά την έντονη αντίδρασή του σε ανακοίνωση του ΣΕΗ για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Έχω να συστήσω στον συνάδελφό μου τον Κωνσταντίνο ψυχραιμία. Όπως όλοι ξέρουμε το ΣΕΗ είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται τα 5.000 μέλη του» σημείωσε ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) μιλώντας στο OPEN. 

Απαντώντας στις καταγγελίες του κ. Μαρκουλάκη «ότι φωτογραφήθηκε» στην ανακοίνωση, σημείωσε πως μπορεί να «απευθυνθεί στο Σωματείο να το συζητήσουμε. Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων».

Ωστόσο, τόνισε πως σε περίπτωση που ο ίδιος επιθυμεί να συνεχιστεί η επικοινωνία μέσω ανακοινώσεων «έχουμε διοικητικό συμβούλιο σήμερα το απόγευμα θα απαντήσουμε. Αλλά συνιστώ ψυχραιμία».

Σημειώνεται πως ο κ. Μαρκουλάκης, με χθεσινή του ανακοίνωση, εξέφραζε «δημοσίως ότι προσβλήθηκα και λυπήθηκα βαθύτατα. Προσβλήθηκα, επειδή στην ανακοίνωση, χωρίς να με κατονομάζετε, με φωτογραφίζετε και με στοχοποιείτε, υπονοώντας ότι, με τηλεοπτική μου εμφάνιση, συμμετείχα σε συντονισμένη προσπάθεια, στα όρια της συνωμοσίας, συγκάλυψης συγκεκριμένων απεχθών εγκλημάτων και προσώπων, χωρίς φυσικά να ισχύει ή να έχετε την παραμικρή απόδειξη».

Η «κόντρα» των δύο πλευρών ξεκίνησε ύστερα από ανακοίνωση του ΣΕΗ στην οποία καταγγελλόταν η «εκκωφαντική κυβερνητική σιωπή» σχετικά με τις καταγγελίες και «φωτογραφιζόταν» ο κ. Μαρκουλάκης για τη στάση του.

Tags:
καταγγελίες, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ΣΕΗ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK