03:17 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (243)
0 10
Βρείτε μας

«Καταπέλτης» για την υπόθεση Λιγνάδη ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις.

Το ελληνικό #MeToo γιγαντώνεται ενώ οι καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάματος παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τα τεκταινόμενα στην πολύκροτη υπόθεση με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Μόρτζος εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και τόνισε πως όταν ο Λιγνάδης διορίστηκε ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, του προκλήθηκαν αμφιβολίες, ενώ κατήγγειλε πως διορίστηκε «φυτευτός», δηλαδή με μη κανονικό τρόπο.

«Πίσω από αυτόν τον διορισμό, κάποιοι κρύβονται. Τώρα, ποιοι είναι αυτοί, δεν μπορώ να πω. Απλά μπορώ να υποθέσω. Είχε πλάτες. Εγώ λέω κλίκα. Υπάρχει μια κλίκα χρόνια τώρα, η οποία νέμεται τα του Εθνικού Θεάτρου και αυτή η κλίκα διορίζει όποτε θέλει και παύει όποτε θέλει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως στην «κλίκα» αυτή είναι γνωστά ονόματα, ενώ ο κ. Λιγνάδης ήταν «πανταχού παρών και δίπλα του είχε κάποιους φίλους», οι οποίοι θα έπρεπε «να πουν έγκαιρα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το οποίο είναι πολύ σοβαρό, το οποίο τώρα ξεφυτρώνει και βρωμάει ο τόπος» ενώ ισχυρίστηκε πως οι εν λόγω άνθρωποι τα ήξεραν όλα.

«Αυτοί πρέπει να μιλήσουν πρώτοι και να πουν την καθαρή αλήθεια. Ότι ήξεραν το πρόβλημα και το έκρυβαν» συμπλήρωσε.
Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (243)
Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, Λίνα Μενδώνη, διορισμός, Εθνικό Θέατρο, Δημήτρης Λιγνάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK