16:57 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (246)
0 0 0
Βρείτε μας

Πυκνώνουν οι φωνές των καλλιτεχνών που καταγγέλλουν παραβιαστικά ή κακοποιητικά περιστατικά στον χώρο των τεχνών, στον απόηχο της υπόθεσης Λιγνάδη.

Μορφή χιονοστιβάδας αποκτούν οι καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και κακοποίηση σε βάρος γνωστών καλλιτεχνών από το χώρο του θεάτρου.

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» επισημαίνει πως πέρα από έναν γνωστό κωμικό, υπάρχει ακόμα ένας ηθοποιός, έχει καταγγελθεί για απόπειρα βιασμού.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, στο ΣΕΗ υπάρχουν καταγγελίες και για τους δύο ηθοποιούς, όμως όχι επίσημες μηνύσεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινητοποιηθεί η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα πάντα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το περιστατικό που καταγγέλλεται, φέρεται πως έλαβε χώρα σε εξωτερικό χώρο τηλεοπτικού στούντιο.

Το σύνολο των καταγγελιών που έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα στο ΣΕΗ για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις αναμένεται να παραδώσει την Τετάρτη στις εισαγγελικές αρχές ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου, Πασχάλης Τσαρούχας, 

Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (246)
Tags:
ηθοποιοί, ηθοποιός, σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική κακοποίηση, βιασμός, καταγγελία, καταγγελίες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK