09:26 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Στις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση Λιγνάδη αλλά και την επιστολή Μαρκουλάκη, σχολίασε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την ανοικτή επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη αλλά και τα τεκταινόμενα της πολύκροτης υπόθεσης Λιγνάδη.

«Ζούμε σκληρές και οδυνηρές μέρες και πάρα πολύ σημαντικές για εμάς στο ΣΕΗ που αυτή τη στιγμή βάλλεται πανταχόθεν και δεν ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει αυτό το πράγμα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου που συμβαίνει. Εάν κάτι έχει στεναχωρήσει τον Κωνσταντίνο, ενώ είπαμε ότι μπορεί να έγινε κι ένα μικρό φάουλ μέσα σε αυτή την τετρασέλιδη δικιά μας ανακοίνωση που βεβαίως χτυπάει πρόσωπα και πράγματα και ήταν αποτέλεσμα πλειοψηφίας» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha.

Έπειτα, σχετικά με την ανοικτή επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη προς το ΣΕΗ, όπου καταγγέλλει πως «με κρεμάσατε στα μανταλάκια αδιαφορώντας για τις συνέπειες στη ζωή μου» απαντά πως καταλαβαίνει τη συναισθηματική του φόρτιση.

«Αν έγινε ένα μικρό φάουλ από εμάς, έγινε μεγαλύτερο από την κυβέρνηση γιατί διόρισε τον Λιγνάδη. Παρακαλώ τον κ. Μαρκουλάκη να αφήσουμε στην άκρη τα φάουλ τα δικά μας, τα δικά του, της κυβέρνησης και της κας Μενδώνη και τον καλώ να έρθει στο Σωματείο και να συναποφασίσουμε κάποια πράγματα και να λύσουμε το θέμα των ηθοποιών που πεινάνε. Πρέπει να έχουμε ειρήνη, να σταματήσει ο εμφύλιος» σημείωσε ο ηθοποιός.  
Tags:
Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ηθοποιοί, ηθοποιός, ΣΕΗ, Λίνα Μενδώνη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σπύρος Μπιμπίλας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK