01:18 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (294)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με την κράτηση του αδελφού του μετά τη σύλληψή του το Σάββατο.

Να μιλήσει ανοιχτά κάποια στιγμή για την υπόθεση του αδελφού του Δημήτρη Λιγνάδη, επιφυλάχθηκε ο Γιάννης Λιγνάδης. 

Ο ίδιος με μια σύντομη δήλωσή του στο Star τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια και έκανε λόγο για «αναρθόλογους» που «κατασπαράζουν» τον αδερφό του.

«Αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας, στον οποίον έχουμε εμπιστοσύνη. Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω και θα πω, όσα πρέπει να πω σε εφημερίδες και κανάλια. Όχι τώρα. Νομίζω οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά. Όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές, που λένε, ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή. Οι ανορθόλογοι τον κατασπαράζουν. Τον Δημήτρη τον είδα είμαστε σε τυπική επαφή. Μου λέει για τα χρειώδη» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στις 12:00 οπότε και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία μιας ακόμη ημέρας για να ετοιμάσει την απολογία του. Εναντίον υπάρχουν κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή, ενώ το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κάνει λόγο για μεθοδική και συστηματική προσέγγιση θυμάτων σε ιδιαίτερα ευαίσθητη ηλικία, στα οποία ο κατηγορούμενος καλλιεργούσε κλίμα εμπιστοσύνης εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική ιδιότητά του και σημειώνει ότι προκύπτει άσκηση βίας ή κακοποίηση με τα θύματα σε κατάσταση αναισθησίας ή ανικανότητας και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ.

Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (294)
Tags:
Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ηθοποιός, σεξουαλική κακοποίηση, υπόθεση, κακοποίηση, αδερφός, Δημήτρης Λιγνάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK