07:58 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (296)
0 10
Βρείτε μας

Η Εβελίνα Παπούλια τάσσεται στο πλευρό του Μαρκουλάκη με ανάρτησή της στο Instagram.

Η Εβελίνα Παπούλια βρίσκεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ύστερα από τη διαμάχη που είχε ο ίδιος με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Το ΣΕΗ «τον κρέμασε στα μανταλάκια» σε ανακοίνωσή του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μαρκουλάκης, στην οποία τον φωτογράφιζε.

Η Εβελίνα Παπούλια, προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία υποστήριζε ότι:

«Παρακαλώ πολύ για να μπορούμε να #eimasteoloimazi καλό θα ήταν να τιμούμε αυτό που συνυπογράφουμε. Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας και υποστηρικτές του #metoo. Αν κάποιος πέσει σε λεκτικό ατόπημα καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε ότι δεν το έκανε από κακή πρόθεση και μετά να επικοινωνούμε κατ’ ιδίαν μαζί του.
Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι-συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού ! Με αυτόν τον τρόπο δεν φαντάζουμε καλύτεροι από τους θύτες και από τους ανθρώπους που ασκούν λεκτική βία».
Παράλληλα, επισήμανε ότι «θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν θέλουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο», υπογραμμίζοντας ότι «το ΣΕΗ είναι η οικογένεια όλων μας. Πόσο μάλλον ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δείξει έντονα το αίσθημα της συναδελφικότητας».
Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (296)
Tags:
Instagram, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ΣΕΗ, Εβελίνα Παπούλια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK