12:43 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 23
Βρείτε μας

Ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας για να μιλήσει σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη. Ωστόσο, προτού ξεκινήσει η αναφορά του στην υπόθεση, δήλωσε «ιδιαίτερα ενοχλημένος» από ένα ρεπορτάζ που είχε μεταδοθεί από τον σταθμό πριν λίγη ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας απευθυνόμενος προς τον κ. Χατζηνικολάου τόνισε ότι ενοχλήθηκε επειδή αναπαράχθηκαν στο ρεπορτάζ αναρτήσεις στο Twitter που τον αποκαλούσαν «ντροπή της νομικής επιστήμης».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηνικολάου ισχυρίστηκε ότι αποτελεί απλά παρουσιαστή του δελτίου, ωστόσο, τόνισε ότι το ρεπορτάζ είχε δύο ελαφρυντικά: αρχικά, ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό, και επιπλέον ότι το σχετικό ρεπορτάζ περιλάμβανε την απάντηση τόσο του δικηγόρου όσο και του γιου του.

Παρά ταύτα, οι συνεχόμενες διακοπές του κ. Κούγια προκάλεσαν μια πιο έντονη αντίδραση του κ. Χατζηνικολάου: «Αφήστε με να ολοκληρώσω! Εγώ σας άκουσα».

Tags:
Twitter, Δημήτρης Λιγνάδης, Νίκος Χατζηνικολάου, Αλέξης Κούγιας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK