08:28 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (244)
0 0 0
Βρείτε μας

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε μια κοπέλα, πρώην φοιτήτρια του Δημήτρη Λιγνάδη στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει φοιτήτρια στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο, όπου ο Δημήτρης Λιγνάδης δίδαξε για ένα εξάμηνο μέχρι να διακοπεί μαζί του η συνεργασία. 

«Από την πρώτη μέρα που μπήκε στο μάθημα έκανε περίεργες ερωτήσεις. Σε εμένα προσωπικά είχε ρωτήσει τι είναι αυτό που δεν θα έκανα ποτέ στο θέατρο. Εγώ δεν ήθελα να απαντήσω, γιατί φαντάστηκα ότι μου το λέει για να με βάλει να το κάνω. Παρ' όλα αυτά, επειδή επέμενε, του είπα ότι αυτό που δεν θα έκανα θα ήταν να γδυθώ. Και μου είπε "ωραία, γδύσου" και επέμενε με πολύ έντονο τρόπο» αναφέρει η πρώην φοιτήτρια που μίλησε στη Lifo.

Σύμφωνα με την ίδια, έβαζε τα κορίτσια να δέρνονται και να γδύνει η μία την άλλη και τα αγόρια να γλείφουν το πάτωμα. Σημειώνει δε πως είχε στείλει ήδη μια καταγγελία στο ΣΕΗ για ένα περιστατικό.

«Ήταν μία μέρα που είχαμε μάθημα μαζί του και πήγαμε να καθίσουμε κανονικά στην αίθουσα. Εγώ, δυστυχώς, κάθισα στην πρώτη σειρά και λίγο διαγώνια από την έδρα, οπότε τον έβλεπα από τη μέση και κάτω που είχε γυμνό το σημείο του σώματος του αυτό και αυνανιζόταν. Αυτός με είδε που ξαφνιάστηκα και γελούσε με ένα μειδίαμα, συνεχίζοντας αυτό που έκανε. Μετά τελείωσε, κουμπώθηκε και σηκώθηκε να συνεχίσει το μάθημα. Το συγκεκριμένο το κατήγγειλα στο ΣΕΗ. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό» αναφέρει.

Μάλιστα, ο ηθοποιός, σύμφωνα με την ίδια, κάπνιζε χασίς μέσα στην τάξη και διηγείται πως ένας συμφοιτητής της είχε και σχέση μαζί του.

«Θυμάμαι ότι στην αρχή ο συμφοιτητής μας μιλούσε με ενθουσιασμό για εκείνον, που τον είχε επιλέξει και έκαναν σχέση. Παρ' όλα αυτά, από όσα μας μετέφερε στη συνέχεια, αντιλαμβανόμασταν ότι όλα αυτά που μας περιέγραφε ήταν πάρα πολύ κακοποιητικά και τοξικά. Η σχέση αυτή τελείωσε άδοξα» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε ακόμη δύο περιστατικά που αφορούσαν σε δύο αγόρια από την τάξη της, τα οποία παρενοχλούσε.

«Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο η σχέση αυτή, αλλά ο συμφοιτητής μας στο τρίτο έτος εμφάνισε πολύ σοβαρά σημάδια κατάθλιψης, έπεσε στα ναρκωτικά και έκανε απόπειρες αυτοκτονίας. Σήμερα κάνει θεραπεία και προσπαθεί να συνέλθει με τη βοήθεια της οικογένειάς του» αναφέρει επίσης.
Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (244)
Tags:
σεξουαλική παρενόχληση, καταγγελία, αυνανισμός, μάθημα, φοιτήτρια, Δημήτρης Λιγνάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK