20:41 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Καταθέτει στις εισαγγελικές Αρχές ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σώματος Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας. Αναμένεται να παραδώσει φάκελο με όλες τις καταγγελίες.

Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σώματος Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας θα καταθέσει σήμερα, Τετάρτη, στις εισαγγελικές Αρχές για την υπόθεση των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου. Παράλληλα, ο κ. Τσαρούχας αναμένεται να παραδώσει τον φάκελο με όλες τις καταγγελίες

Ειδικότερα, ο κ. Τσαρούχας αναμένεται να παραδώσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο το υλικό που έχει συγκεντρωθεί για τις περιπτώσεις έκνομων συμπεριφορών στον χώρο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στον φάκελο συμπεριλαμβάνονται εκατοντάδες καταγγελίες, χωρίς ωστόσο να αφορούν όλες οι καταγγελίες σοβαρά περιστατικά σεξουαλικής βίας που μπορούν να διωχθούν ποινικά.

Ανάμεσα στους φακέλους που αναμένεται να παραδοθούν θα είναι και κάποιοι που αφορούν την υπόθεση του ήδη κατηγορούμενου ηθοποιού-σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

Σημειώνεται πως ο συλληφθείς παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ και εντός της σημερινής ημέρας αναμένεται να πάει στον εισαγγελέα για να ζητήσει να προθεσμία για να απολογηθεί.

Tags:
Δημήτρης Λιγνάδης, εισαγγελέας, καταγγελία, Πασχάλης Τσαρούχας, MeToo
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK