ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1748)
0 0 0
Βρείτε μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης αποφάσισε πως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η λίγκα αναστέλλεται μέχρι τις 24 Απριλίου.

Για λίγο καιρό ακόμα μπήκε λουκέτο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως αποφάσισαν ομόφωνα σήμερα οι 14 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, έπειτα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε.

«Ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι η αναστολή του Πρωταθλήματος παρατείνεται μέχρι τις 24 Απριλίου 2020. Ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 Απριλίου.
Παράλληλα ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τη νομική και την οικονομική υπηρεσία της Super League και με την κατά περίσταση συμμετοχή εμπειρογνομώνων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων π.χ. σε θέματα αδειοδότησης», αναφέρει η ανακοίνωση.

Στη συζήτηση που έγινε στο Δ.Σ., ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος πρότεινε την διακοπή του πρωταθλήματος και να μην διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης, ενώ ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε η παράταση στην αναστολή του πρωταθλήματος να πάει μέχρι το τέλος Απριλίου και η απόφαση για οριστική διακοπή να είναι ομόφωνη.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1748)
Tags:
Γιάννης Αλαφούζος, Ευάγγελος Μαρινάκης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, κορονοϊός, Super League 1, Super League
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK