20:29 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1772)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Nova απάντησε με ανακοίνωσή της για όσα διαρρέονται από παράγοντες της Super League 1 για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αναφέροντας πως δεν υπάρχει ​πληροφόρηση.

Το συνδρομητικό κανάλι και συγκεκριμένα στελέχη της Nova σχολίασαν τα όσα διαρρέονται από παράγοντες της Super League 1, αναφορικά με επαφές και συνεννοήσεις των προηγούμενων ημερών.

Έγινε λόγος για το πλάνο την επανέναρξης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League 1, αλλά από τη Nova δεν υπάρχει συγκεκριμένη πληροφόρηση προς τους εκπροσώπους της.

Η Nova επανέλαβε την ξεκάθαρη αντίθεσή της σε σενάρια αύξησης των ομάδων και αναδιάρθρωσης της Super League 1, τονίζοντας ότι τέτοιες σκέψεις και προτάσεις είναι τελείως άστοχες, χωρίς καμία ρεαλιστική βάση, ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας, και αναιρούν οποιοδήποτε μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό πλάνο της Super League 1 καθώς δεν έχει προλάβει καν η, μόλις πριν λίγους μήνες, αναδιάρθρωση να εφαρμοσθεί.

Επίσης, απάντησε στα ερωτήματα που τέθηκαν για τυχόν αναπροσαρμογές τηλεοπτικών συμβολαίων, ξεκαθαρίζοντας ότι τα εμπορικά και οικονομικά θέματα, που αφορούν τις διμερείς συνεργασίες με επιμέρους ΠΑΕ, θα συζητηθούν απευθείας με τις εν λόγω αντισυμβαλλόμενες ομάδες.

Όμως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ανακοινωθεί από τη Superleague συγκεκριμένο πλάνο επανέναρξης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος προς αξιολόγηση.

«Αναφορικά με το σενάριο επαναφοράς της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, οι εκπρόσωποι της Nova θεωρούν εξαιρετικά πρόωρη όποια τοποθέτηση, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καν πλάνο επανέναρξης και ολοκλήρωσης του τρέχοντος πρωταθλήματος, πόσο μάλλον δε για την έναρξη της νέας σεζόν» καταλήγει η ανακοίνωση.
Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1772)
Tags:
Nova, κορονοϊός, Super League 1, Super League
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK