07:06 07 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1796)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ζήτησαν την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων, αλλά και χρήματα για να ξεκινήσει η SL2.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη των 12 ΠΑΕ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας (Super League 2), αποφασίστηκε ομόφωνα η επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις και θα σταλεί αίτημα στον Λευτέρη Αυγενάκη.

«Να σταλεί αίτημα για ομαδικές προπονήσεις στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και αιτήματα για συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2» αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης, θα ζητηθεί από την ΕΡΤ καταβολή μέρος των χρημάτων που έχουν να λάβουν, ώστε να διατεθούν για την υλοποίηση των πρωτοκόλλων υγιεινής και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη.

Πάντως, αν οι ομάδες δεν έχουν οικονομικούς πόρους, δεν μπορούν να ακολουθήσουν τα πρωτόκολλα για την πανδημία του κορονοϊού.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1796)
Tags:
Λευτέρης Αυγενάκης, Αυγενάκης, υφυπουργός Αθλητισμού, ποδόσφαιρο, ελληνικό ποδόσφαιρο, κορονοϊός, Super League 2
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK