20:33 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης για μη αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, επειδή προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια.

Η κόντρα του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης συνεχίζεται στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Υπενθυμίζουμε πως οι Πειραιώτες έχουν προσφύγει κατά της διοργανώτριας αρχής για το γεγονός πως δεν υποβίβασε τους ΠΑΟΚ και Ξάνθη για την προσφυγή που έκαναν στα πολιτικά δικαστήρια όσον αφορά τη σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η εκδίκαση κράτησε μόλις μιάμιση ώρα και το προεδρείο έδωσε μέχρι την Τρίτη στις 12:00 περιθώριο για τα υπομνήματα και η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα.

Σε ΣτΕ και Διαιτητικό της ΕΠΟ εκπροσωπήθηκε ο ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να ζητά από το Συμβούλιο της Επικρατείας να κηρύξει παράνομη τη σύσταση της ΕΕΑ και τον διορισμό σε αυτήν του Νίκου Φαραντούρη.

Ο Ολυμπιακός επισήμανε πως απαγορεύεται να προσφεύγουν ομάδες σε άλλα δικαιοδοτικά όργανα πλην των αρμόδιων αθλητικών. Ο νομικός σύμβουλός της, Γιάννης Οικονομάκης, έκανε λόγο για δυσάρεστη θέση όπου βρίσκεται η Διοργανώτρια Αρχή καθώς δύο μέλη της αντιδικούν.

Τέλος, η Ξάνθη μέσω των εκπροσώπων της τόνισε πως συμφωνεί απόλυτα με ΠΑΟΚ και Σούπερ Λιγκ στην επιχειρηματολογία τους.

 

Tags:
Διαιτητικό Δικαστήριο, ΕΠΟ, Super League 1, Super League, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK