01:54 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μετά την απόφαση του CAS με τον ΠΑΟΚ να παίρνει πίσω τους επτά βαθμούς, ο Ολυμπιακός απάντησε μέσω του Διευθυντή Επικοινωνίας, Νίκου Γαβαλά.

Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε να επιστραφούν οι επτά βαθμοί στον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ακυρώνοντας την απόφαση της Πρωτοβάθμιας και της Επιτροπής Εφέσεων.

Φάση από το Ξάνθη - ΠΑΟΚ
© Φωτογραφία : Intime Sports / ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ

Πάντως, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, ανέφερε με ανάρτησή του στα social media πως ο ΠΑΟΚ δεν αθωώθηκε.

«Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως το CAS δέχθηκε μερικώς και τις δύο εφέσεις, τόσο του ΠΑΟΚ, τον οποίο δεν αθώωσε για την παράβαση της πολυιδιοκτησίας όσο και του Ολυμπιακού, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει τώρα ως προς τις παραβάσεις. Για την περίπτωση της Ξάνθης η οποία δεν άσκησε έφεση, είναι σαφές ότι όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν και η αφαίρεση των 7 βαθμών παραμένει αφού κανείς δεν έχει αθωωθεί για την πολυιδιοκτησία» έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Γαβαλάς τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι σε αναμονή του σκεπτικού της απόφασης του CAS που πρέπει να βγει πριν από την εκδίκαση της Επιτροπής Εφέσεων και αναφέρει πως στην παρούσα φάση, κανείς δεν αθωώθηκε ούτε το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο ακύρωσε την απόφαση της ΕΕΑ που διαπίστωσε την πολυιδιοκτησία.

«Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στις αναρτήσεις του κ. Γιώργη Σαββίδη. Καθώς ενώ έχει γίνει περίγελος ακόμα και στους οπαδούς της ομάδας του που βρίσκεται 17 βαθμούς πίσω μας, δεν έχει βάλει μυαλό και συνεχίζει να συκοφαντεί χυδαία την ομάδα μας ακόμα και τους αξιωματούχους της κυβέρνησης που τον έσωσαν από βέβαιο υποβιβασμό. Καλό θα ήταν να ενημερωθεί για τη σημερινή απόφαση πριν πανηγυρίσει γιατί ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν αθωώθηκε, αν και το CAS είχε την αρμοδιότητα να δικάσει την υπόθεση στην ουσία και να τον αθωώσει, αλλά τώρα θα πρέπει να δούμε από ποιο πρωτάθλημα τελικά θα αφαιρεθούν οι βαθμοί, από το τρέχον ή από το επόμενο» ανέφερε.
Tags:
Ξάνθη, Γιώργος Σαββίδης, Super League 1, Super League, δικαστήριο, CAS, ΠΑΟΚ, Νίκος Γαβαλάς, Ολυμπιακός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK