09:42 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Βόλος ΝΠΣ ανακοίνωσε πως την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Σάκης Τσιώλης, ενώ νέος πρόεδρος του συλλόγου είναι ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά και τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, όπου πρόεδρος αναλαμβάνει ο Αχιλλέας Μπέος.

«O Αχιλλέας Μπέος είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος. Ο Δήμαρχος Βόλου, σε μία κρίσιμη καμπή για την ομάδα του Βόλου, ανέλαβε την ευθύνη να την οδηγήσει την οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά. Συμπαραστάτες του σε αυτή την προσπάθεια θα είναι Βολιώτες επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με μοναδικό στόχο όλων τη δημιουργία μίας ομάδας που θα αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η ισχύς εν τη ενώσει μπορεί να οδηγήσει τον Βόλο στην κορυφή»

Ο Δήμαρχος του Βόλου και, πλέον, πρόεδρος της τοπικής ομάδας ανέφερε πως η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό και την οικονομική κρίση.

«Είναι μια τελευταία ευκαιρία. Καλώ τις άλλες δύο ομάδες της πόλης, και δεν μιλάω για τους 10-15 χαβαλέδες που ζουν για την κόντρα, να συμμετέχουν. Το 2011 με τον Ολυμπιακό Βόλου, έγινε ένα θαύμα και ήταν θέμα χρόνου πότε μια ομάδα θα υπάρχει μια και μοναδική ομάδα στην πόλη, που θα εκπροσωπεί το νομό, τότε βρέθηκαν άνθρωποι εγκληματίες που κατέστρεψαν κάτι πολύ όμορφο, κάτι πολύ δυνατό και δεν δίστασαν να οδηγήσουν εμένα στη φυλακή και να εξυπηρετήσουν πολιτικές φιλοδοξίες, σπιλώνοντας συνειδήσεις. Τότε ήμασταν κοντά σε ένα όνειρο χιλιάδων πολιτών, ο Βόλος να μεγαλουργεί και στο ποδόσφαιρο. Σήμερα, γίνεται ένα ανάλογο εγχείρημα και κάνω έκκληση σε όλους. Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνουν πολλά. Η ισχύς εν τη ενώσει μπορεί να οδηγήσει τον Βόλο στην κορυφή. Η πόλη του Βόλου δεν μπορεί να έχει τρεις ομάδες».

Τέλος, ο Αχιλλέας Μπέος είπε πως η ομάδα έχει υγεία, έχει βάσεις, δεν έχει οφειλές και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα αυτή και ελπίζει σύντομα να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος να αναλάβει.

Tags:
Super League 1, Super League, Βόλος ΝΠΣ, Αχιλλέας Μπέος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK