16:40 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε και επίσημα τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στις 12 Σεπτεμβρίου στη Ριζούπολη, αλλά με αστερίσκο.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και ανακοινώθηκε σήμερα.

Αστερίσκος για έδρα του τελικού στον Βόλο

«Όρισε τη διεξαγωγή του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-20 στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 στο γήπεδο της Ριζούπολης. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, σε περίπτωση που τεθούν θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας του γηπέδου αυτού, ο τελικός θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου» αναφέρει η ανακοίνωση.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος, κ. Ευάγγελος Γραμμένος, ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Ε. για την απόφαση των FIFA/UEFA να ανανεώσουν το διορισμό των κ.κ. Herbert Huebel και Petr Fousek στην Ελλάδα έως το τέλος Οκτωβρίου 2020. Στις δε 9 του ίδιου μήνα θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στη Βουλιαγμένη.

Επίσης στη συνεδρίασή της η ΕΠΟ ενέκρινε τους κανονισμούς της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, με εξαίρεση τον πειθαρχικό κανονισμό και τον κανονισμό δεοντολογίας, οι οποίοι θα εγκριθούν μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας ελέγχου και τις πιθανές παρατηρήσεις από την UEFA.

Ζητήθηκε να υποβληθεί εκ νέου υποψηφιότητα στην UEFA για τη διοργάνωση του τελικού του Europα Conference League 2022/2023 στην Αθήνα και την «Opap Arena», λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στην προετοιμασία του Παγκρητίου Σταδίου, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την εν εξελίξει ελληνική υποψηφιότητα.
Επίσης, έγινε γνωστό πως το κόστος για τη χρήση της τεχνολογίας VAR offside line (950 ευρώ/αγώνα) τη νέα αγωνιστική περίοδο θα καλυφθεί από τις ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Tags:
Βαγγέλης Γραμμένος, εκλογές, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Κύπελλο Ελλάδος, Κύπελλο, Κύπελλο Ελλάδας, Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2020, Τελικός Κυπέλλου, τελικός, ποδόσφαιρο, Super League 1, Super League, ΕΠΟ, VAR
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK