08:46 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Super League για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, αφού δεν υπήρχε απαρτία, με τις επτά ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο να απουσιάζουν.

Το μπλοκ των επτά ομάδων λόγω των τηλεοπτικών συμβολαίων, οδήγησε σε νέα αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της Superleague για την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

«Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Λαμία, ο Παναιτωλικός, ο Απόλλων Σμύρνης, ο ΟΦΗ και ο Βόλος βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Nova, αλλά δεν έδωσαν το παρών στη τηλεδιάσκεψη μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Η νέα Γ.Σ. προγραμματίστηκε για την Παρασκευή (4/9) ώστε να γίνει η έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος. Έτσι, στον... αέρα παραμένει η έναρξη της Super League για τη σεζόν 2020-21.

Tags:
Nova, Βόλος ΝΠΣ, ΟΦΗ, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, Λαμία, ελληνικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, Super League 1, Super League
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK