08:31 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τρεις ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία από το Πειθαρχικό όργανο της Super League για χρέη προς τους διαιτητές και θα πρέπει να απολογηθούν.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Πέμπτη 24-09-2020 και ώρα 13:30, την ΠΑΕ ΑΕΛ, τον Άρη και τον Πανιώνιο, ο οποίος υποβιβάστηκε πέρσι από τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 18292/14-9-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 24ης-9-2020, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 13:30.» αναφέρει η ανακοίνωση προς τις τρεις ΠΑΕ.

Ετσι, η ΑΕΛ, ο Άρης και ο Πανιώνιος κλήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League να δώσουν εξηγήσεις για χρέη σε διαιτησίες της περσινής σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκινάει σήμερα τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις φιλοξενώντας στη συμπρωτεύουσα την Κόλος Κοβαλίβκα από την Ουκρανία με στόχο την πρόκριση.

Tags:
Άρης, Πανιώνιος, ΑΕΛ, ελληνικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, διαιτητές, διαιτητής, διαιτησία, Χρέη, Super League 1, Super League
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK