06:57 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (898)
0 0 0
Βρείτε μας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλοντας να τιμήσει τους εργαζόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για την προσφορά τους στην περίοδο της πανδημίας, τους αφιέρωσαν το match programme της αναμέτρησης με τον Άρη.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλοντας να  τιμήσει αλλά και να ευχαριστήσει για την προσφορά τους, τους εργαζομένους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας επιλέγει να αφιερώσει σε εκείνους το επίσημο match programme της πρώτης εντός έδρας αναμέτρησης για το νέο πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2020-21 με αντίπαλο τον Άρη.

«Είναι μία πολύ μεγάλη δοκιμασία για ολόκληρο τον πλανήτη και φυσικά εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η Ελλάδα. Η πανδημία του Covid-19 δοκιμάζει τις αντοχές των εργαζομένων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, οι οποίοι και έχουν εξελιχθεί στους αφανείς ήρωες της καθημερινότητάς μας. Όσοι εργαζόμενοι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν μία φωτογραφία τους στο paoinfo@pao.gr και να την συνοδεύσουν με μία παράγραφο 50-100 λέξεων στις οποίες θα περιγράψουν όπως εκείνοι επιθυμούν, την καθημερινότητά τους μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι πράσινοι έκαναν γνωστό πως αυτές οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιούν για να «ντύσουν» το εξώφυλλο του match programme, ενώ θα υπάρξει και σχετικό αφιέρωμα στο εσωτερικό της έκδοσης όπου θα παρατίθενται μεταξύ άλλων τα λόγια τους.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (898)
Tags:
Super League 1, Super League, ελληνικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, ΕΣΥ, πανδημία, κορονοϊός, Παναθηναϊκός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK