01:27 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε το πρωί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και κατέθεσε για τη δίκη των 28.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έδωσε το παρών στο Εφετείο και κατέθεσε για περίπου μιάμιση ώρα για τη Δίκη των 28.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε αρχικά στις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τόνισε πως έχουν γραφτεί πάρα πολλά γι’ αυτή την υπόθεση εδώ και πολλά χρόνια και όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό, ο Γκαγκάτσης ήταν νομικός σύμβουλος της ομάδας και είχαν πολύ καλή συνεργασία.

«Τον κ. Σαρρή τον γνώρισα στην ΕΠΟ. Είχαν γραφτεί πάρα πολλά για τις σχέσεις Γκαγκάτση - Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν μπορεί να διαλέξει ή να ορίσει διαιτητή. Η θέση του προέδρου της ΕΠΟ είναι κάτι σημαντικό άλλωστε τα τελευταία πέντε χρόνια, οι παράγοντες του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ διαφημίζουν τη σχέση τους με τους προέδρους της ΕΠΟ. Δεν πιστεύω ότι ένας πρόεδρος της ΕΠΟ μπορεί να περάσει τη γνώμη του σε έναν δικαστή των Επιτροπών της Ομοσπονδίας» είπε.

Ο Έλληνας εφοπλιστής ρωτήθηκε και για το πακιστανικό τηλέφωνο που είχε λέγοντας: «Εγώ το έμαθα από τη δικογραφία ότι ήταν πακιστανικό. Είναι κάρτες που πουλάνε στα αεροδρόμια, στις πλατείες. Το νούμερο του τηλεφώνου μου είχε διαρρεύσει και ήταν παντού. Γι’ αυτό και πήρα ένα δεύτερο τηλέφωνο. Φοβόμουν ότι μπορούσε να γίνει καμία παράνομη καταγραφή. Δεν το πήρα για το ποδόσφαιρο, μιλούσα για τη δουλειά μου. Έγινε παράνομη καταγραφή με παράγοντες αντιπάλων ομάδων» είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας
© Φωτογραφία : Intime Sports / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Πειραιά, ανέφερε πως θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο από το ελληνικό κράτος, αφού αυτά που συζητάει τώρα έχουν γίνει το 2012 και του έχουν κάνει τεράστια ζημιά. «Έχω βιώσει σε όλο το μεγαλείο την αδικία, αισθάνομαι περήφανος, γιατί παρόλο τους ελέγχους που μου έχουν κάνει, δεν έχει βρεθεί τίποτα» τόνισε.

«Όλος ο κόσμος πιστεύει ότι εγώ έκαψα τον φούρνο»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρωτήθηκε και για τον πρώην διαιτητή και βουλευτή, Κωνσταντινέα και τον φούρνο του που κάηκε, τονίζοντας:

«Πολλοί μπορούν να πιστεύουν ότι έχω σχέση με αυτό. Ο κύριος Κωνσταντινέας έκανε καριέρα πάνω σε αυτό. Εδώ υπάρχει μια πολύ μεγάλη αδικία. Δεν είχα καμιά δουλειά εγώ με αυτή την υπόθεση. Σας λέω πως νιώθω μετά από τόσα χρόνια. Όλος ο κόσμος πιστεύει ότι εγώ έκαψα τον φούρνο».

Με την κατάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των κατηγορουμένων για την «Δίκη των 28», με το δικαστήριο να διακόπτει για τις 19 Νοεμβρίου, όπου θα υπάρξει η αγόρευση και η πρόταση της εισαγγελέως.

Tags:
κινητά τηλέφωνα, τηλέφωνο, Ολυμπιακός, δικαστήριο, δίκη, Ευάγγελος Μαρινάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK