09:28 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1832)
0 10
Βρείτε μας

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε τη Super League πως έγινε δεκτό το αίτημα για αλλαγή του υγειονομικού πρωτοκόλλου και αναβολή αγώνα θα υπάρχει με 5 κρούσματα κορονοϊού σε ομάδα.

Η απόφαση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ, αναφέρει πως πρέπει να υπάρξουν πέντε αντί για τρία θετικά δείγματα παικτών για να αναβληθεί ένας αγώνας της Super League.

Έπειτα από εισήγηση της διοργανώτριας αρχής, επικαιροποιήθηκε το σχετικό πρωτόκολλο και, πλέον, για να αναβληθεί μία αναμέτρηση του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, θα πρέπει στον τελευταίο έλεγχο που υποβάλλεται κάθε ομάδα, να βρεθούν τουλάχιστον πέντε θετικά δείγματα κορονοϊού μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Μέχρι πρότινος ήταν στα τρία κρούσματα και μάλιστα αφορούσαν και μέλη της ομάδας και όχι αποκλειστικά ποδοσφαιριστές. Στην Basket League, με τρία θετικά δείγματα θα υπάρχει αναβολή.

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1832)
Tags:
τεστ, ποδοσφαιρική ομάδα, ποδοσφαιριστής, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, ελληνικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, COVID-19, Super League 1, Super League
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK