00:02 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου βρήκαν τελικά τηλεοπτική στέγη, όπως ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Στη συνεδρίαση που έκανε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ, αποφασίστηκε να γίνει δεκτή η πρόταση της Cosmote TV για την κάλυψη των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Να οργανωθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ των ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2/Football League προκειμένου να οριστικοποιηθούν θέματα αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League. Να αποδεχθεί την προσφορά της Cosmote για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21» αναφέρει η απόφαση.

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Tags:
Κύπελλο Ελλάδας, Κύπελλο Ελλάδος, κανάλι, ελληνικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, Cosmote TV, COSMOTE
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK