16:34 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1639)
0 01
Βρείτε μας

H Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε μία αλλαγή της διαιτητικής σύνθεσης του ντέρμπι των "αιωνίων" μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Το αποψινό (19:30) ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει την αίγλη των παλιότερων ετών, ελέω και του κορονοϊού, αλλά όπως και να έχει συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε σήμερα ότι, άλλαξε τον διαιτητή VAR και θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου αντί του Μπρούνο Εστέβες. Ο συγκεκριμένος ρέφερι δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα και η αλλαγή του ήταν αναγκαστική.

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται η αντικατάσταση του Bruno Esteves από τον Άγγελο Ευαγγέλου στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του Πρωταθλήματος Super League. Η Κ.Ε.Δ. προέβη στην αναπλήρωση του Πορτογάλου Video Assistant Referee εξαιτίας αιφνίδιου προσκόμματος στην εκπλήρωση του ταξιδιωτικού του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η άφιξή του στη χώρα μας. Ο κ. Esteves επρόκειτο να μεταβεί από την Πορτογαλία στη χώρα μας, ενώ οι συμπατριώτες του, που έχουν οριστεί ως διαιτητική ομάδα του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αφίχθηκαν από το Σεράγεβο, όπου είχαν οριστεί στην αναμέτρηση του UEFA Nations League Βοσνία-Ιταλία. Η Κ.Ε.Δ. βρισκόταν σε αναμονή πιθανής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπισε ο κ. Esteves (λόγω των απαράβατων ταξιδιωτικών κανόνων που τηρούνται από τις εθνικές αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19) και εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο πριν αποφασιστεί η αντικατάστασή του» αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΔ.

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1639)
Tags:
διαιτητές, βοηθός διαιτητή, διαιτητής, ταξίδι, κορονοϊός, Super League 1, Super League, ελληνικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», Γεώργιος Καραϊσκάκης, Γ. Καραϊσκάκης, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, VAR (Video Assistant Referee), VAR
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK