16:20 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νέα εποχή για τα Public, καθώς ξεκινά η υλοποίηση της συμφωνίας με τη Media Markt, με στόχο τη δημιουργία μιας νέας, κοινής εταιρείας λιανικής πώλησης.

Η υλοποίηση της συμφωνίας των Public και της MediaMarkt για τη δημιουργία μιας νέας, κοινής εταιρείας λιανικής πώλησης ξεκινά σήμερα (σ.σ. Δευτέρα), και όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία αυτή είναι επωφελής για την αγορά και το καταναλωτικό κοινό, δημιουργώντας τον μεγαλύτερο λιανέμπορο (retailer) ειδών τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών στην Ελλάδα.

«Η συνεργασία των δύο εταιριών διασφαλίζει και ενδυναμώνει περαιτέρω την παρουσία της MediaMarkt στη χώρα, έχοντας ως αποτέλεσμα τη διατήρηση πολλών θέσεων εργασίας στον κλάδο της λιανικής» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Στόχος είναι η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας επώνυμων brands που αναζητά ο καταναλωτής στα καταστήματα της Media Markt, με έμφαση σε εταιρείες-κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, ενώ η επέκταση της προϊοντικής γκάμας είναι στρατηγική προτεραιότητα που θα εφαρμοστεί και στα δύο brands.

«Η νέα εταιρεία θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την κοινή, πελατοκεντρική φιλοσοφία των δύο μαρκών, όπου ο καταναλωτής θα αντιμετωπίζεται πάντα με σεβασμό και όρους απόλυτης διαφάνειας, με ειλικρινή ενημέρωση ως προς τις τιμές και τις εκπτώσεις στις περιόδους προσφορών».

Η ανακοίνωση επισημαίνει πως όραμα των δύο εταίρων είναι η ανάπτυξη ενός πρωτοποριακού μοντέλου πωλήσεων λιανικής, που θα διαμορφώσουν τον retailer του αύριο.

«Σε αυτή τη νέα εποχή, στόχος θα είναι η συνεχής βελτίωση της ζωής του καταναλωτή μέσα και έξω από το σπίτι, μέσω της προσφοράς της μεγαλύτερης γκάμας κορυφαίων προϊόντων και αξεπέραστων υπηρεσιών, αλλά και μιας μοναδικής πολυκαναλικής εμπειρίας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Tags:
επιχειρήσεις, Τεχνολογία, εταιρείες, εταιρεία, εταιρία, Media Markt
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK