14:58 03 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Χαρακτήρισε την Ολλανδία ως μία από τις χώρες – κλειδιά που συντέλεσαν στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και ανέφερε ότι πλέον στη χώρα μας μπορείς να ανοίξεις μία επιχείρηση σε έξι λεπτά.

Την βεβαιότητα ότι πλέον στην Ελλάδα ανοίγεις επιχείρηση σε έξι λεπτά εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε εκδήλωση του Ελληνό-Ολλανδικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου παρουσία και της πρέσβη Στέλλα Ρόνερ. 

«Με τις φιλοεπιχειρηματικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και τη στροφή της ελληνικής κοινωνίας που αντιλαμβάνεται ότι χρειαζόμαστε επενδύσεις και την ιδιωτική οικονομία, η χώρα μας έχει κάνει σημαντική πρόοδο αυτούς τους οκτώ μήνες. Πήγαμε καλύτερα απ' ότι κι εμείς περιμέναμε και βεβαίως έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε αυτή την κατεύθυνση δρομολογείται νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την επιτάχυνση των αδειοδοτήσεων στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας καθώς και την προώθηση των Συμπράξεων Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Χαρακτήρισε την Ολλανδία ως μία από τις χώρες – κλειδιά που συντέλεσαν στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.

«Η Ολλανδία είναι από τις σημαντικότερες χώρες όσον αφορά στην προέλευση των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Ελλάδα. Θέλουμε αυτό να το αυξήσουμε όσο μπορούμε κι είμαστε ανοιχτοί σε επιχειρηματικές συνεργασίες. Προβλήματα πάντοτε θα ανακύπτουν αλλά είμαστε εδώ να τα επιλύουμε και να προχωρούμε τις επενδύσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τώρα είναι η ευκαιρία που υπάρχει μία κυβέρνηση κι ένας πρωθυπουργός υπέρ των επενδύσεων», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Tags:
επιχειρήσεις, Μεταρρυθμίσεις, οικονομία, Ολλανδία, επενδύσεις, Άδωνις Γεωργιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK