11:40 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 00
Βρείτε μας

Τα σούπερ μάρκετ παραμένουν ανοιχτά, καθώς δεν εμπίπτουν στις κατηγορίες των καταστημάτων που κλείνουν, στο πλαίσιο των μέτρων για μείωση της διασποράς του κορονοϊού.

Ανοιχτά είναι σήμερα Σάββατο 14 Μαρτίου τα σούπερ μάρκετ.

Τα σούπερ μάρκετ άνοιξαν στις 8 το πρωί ενώ θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι τα σούπερ μάρκετ δεν εμπίπτουν στις κατηγορίες των καταστημάτων που κλείνουν, στο πλαίσιο των μέτρων για μείωση της διασποράς του κορονοϊού.

Κλείνουν καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και εμπορικά κέντρα

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο των μέτρων για μείωση της διασποράς του κορονοϊού έκλεισαν εμπορικά κέντρα, μπαρ, καφέ και καφετέριες, καθώς και καταστήματα εστίασης εκτός delivery και take away.

Παράλληλα, έκλεισαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις εκτός από τις ανοιχτούς χώρους για μεμονωμένη άθληση, τα κέντρα αισθητικής, βιβλιοθήκες, μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι.

Συνεπώς ανοιχτά παραμένουν τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα delivery και take away, τα καταστήματα λιανεμπορίου, καθώς και οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας και τα φαρμακεία.

Την Πέμπτη είχε ανακοινωθεί πως για 15 ημέρες κλείνουν χώροι διασκέδασης και ψυχαγωγίας, όπως θέατρα, κινηματογράφοι, χώροι εκδηλώσεων και κέντρα διασκέδασης. Παράλληλα έκλεισαν παιδότοποι και γυμναστήρια.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κοροναϊός, κορονοϊός, ωράριο, Σούπερ μάρκετ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK