10:39 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Τις τελευταίες ημέρες καταναλωτές σπεύδουν στα σούπερ μάρκετ, αγοράζοντας – μεταξύ άλλων – μεγάλες ποσότητες χαρτιού υγείας, εν μέσω της πανδημίας κορονοϊού.

Κανονικά συνεχίζουν τη λειτουργία τους τα εργοστάσια της Softex στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τονίζοντας πως κάνει το καλύτερο για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών.

Σε ανακοίνωσή της με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού, η Softex τονίζει πως στα εργοστάσιά της, αλλά και στα γραφεία, τηρούνται αυστηρά οι οδηγίες για περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου.

Παράλληλα, υπογραμμίζει σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι εφαρμόζεται κάθε μέτρο πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του Covid-19

«Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν τη νέα πρόκληση με ψυχραιμία και  υπευθυνότητα, ώστε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη. Η προσπάθεια, όμως, για να είναι επιτυχής θα πρέπει να είναι και συλλογική» σημειώνει.

Απευθύνει, δε, κάλεσμα στους καταναλωτές να παραμείνουν ήρεμοι, να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα ασφαλείας και να μην κυριεύονται από ανησυχία για τυχόν ελλείψεις στα προϊόντα της.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
COVID-19, Softex, χαρτί υγείας, Ελλάδα, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK