03:16 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2319)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «αργά ή γρήγορα αμφιβάλω αν θα υπάρχει επιχείρηση που δεν θα επηρεαστεί» καθώς και ότι οι πόροι του κράτους δεν είναι απεριόριστοι και γι' αυτό γίνεται μία πρώτη ιεράρχηση.

Την εκτίμηση ότι αργά ή γρήγορα δεν θα υπάρχει επιχείρηση που δεν θα επηρεαστεί από την κρίση λόγω κορονοϊού, εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης

Σύμφωνα με τον ίδιο στόχος είναι όταν οι γιατροί πουν ότι «το κακό πέρασε» να γίνει ένα σοκ ρευστότητας για να πάρει μπρος η αγορά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχετικά με την επέκταση των μέτρων στήριξης της οικονομίας, τόνισε ότι οι πόροι του κράτους δεν είναι απεριόριστοι και γι’ αυτό γίνεται μια πρώτη ιεράρχηση «και ανάλογα θα προχωράμε σε διορθωτικές κινήσεις». 

Όλοι οι δικαιούχοι των 800 ευρώ, όπως είπε, θα μπορούν αυτόματα «ίσως με ένα τηλεφώνημα, ίσως εντελώς αυτόματα» να ενταχθούν στις διευκολύνσεις των τραπεζών.

Τι θα γίνει με σούπερ μάρκετ - τα αντισηπτικά

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι στον τομέα των σούπερ μάρκετ η Ελλάδα έχει πάει καλά και έκανε αντιπαραβολή με εικόνες λεηλασίας τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ.

Για τις ελλείψεις σε αντισηπτικά, τόνισε ότι «υπάρχει μεγάλο πρόβλημα παρότι έχει αυξηθεί η παραγωγή και γι’ αυτό θεσπίστηκε ο περιορισμός στην αγορά αντισηπτικών» και ανακοίνωσε ότι δίδονται άδειες παραγωγής αντισηπτικών σε βιομηχανίες και όσο περνούν οι μέρες θα ομαλοποιείται η κατάσταση.
Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2319)
Tags:
μέτρα προστασίας, επιχειρήσεις, COVID-19, κορονοϊός, Άδωνις Γεωργιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK